Modern si elegant, Ellegance Studio Galati este conceput astfel incat sa ofere o atmosfera calda celor ce ii pasesc pragul

Studioul de videochat Ellegance este alegerea fireasca pentru o cariera de succes in videochat

0745 435 515

Alatura-te unui studio de videochat care are un mediu de munca profesional si placut, compus in intregime din staff feminin, aici vei avea parte de traineri dedicati si adevarati profesionisti in videochat. Iti promitem ca vom avea o colaborarea flexibila si relaxata. Te asteptam la o discutie!

Programul, comisioanele si bonusurile au fost create special pentru a putea fi atinse si pentru a-ti oferi sentimentul de implinire profesionala.

Suntem pregatiti sa oferim cele mai bune solutii in videochat, suntem dedicati meseriei pe care o practicam si suntem specializati in activitatea de videochat. O echipa profesionista are nevoie de intuitie, adaptabilitate dar si rabdare pentru a raspunde eficient nevoilor fiecarui model de videochat.

CONTACTATI-NE

adresa Adresa: Str General Alexandru Cernat, nr 126


telefon Telefon: 0745 435 515


whatsapp WhatsApp: 0745 435 515

 
Pentru interviu contactati-ne telefonic sau intra in legatura cu noi prin chat-ul intern al site-ului nostru

Daca vrei sa ai o experienta unica nu ezita sa ne vizitezi

0745 435 515

Dorim sa iti oferim o experienta unica inca din momentul in care ai pasit in studioul nostru. Te va intampina o atmosfera calda, intr-un cadru modern si o muzica placuta, ambientala. Te vei putea bucura de un studio de videochat elegant in Galati dotat cu echipamente tehnice profesionale.

Un job in videochat reprezinta un loc de munca in care se poate castiga un venit mediu de 2.000 - 8.000 $/luna, in functie de performante, in studioul de videochat ai parte de un program flexibil, nu este necesara experienta in domeniul videochat pentru a fi un model performant. E un loc de munca in care faci bani relaxata, te distrezi si faci parte dintr-o echipa simpatica si profesionista!

Open chat