Studioul de videochat Ellegace din Galati iti ofera posibilitatea independentei financiare intr-un

Studio elegant, dotat cu echipamente tehnice performante si ai sprijinul unei echipe profesioniste in videochat

0745 435 515

Activitatea de videochat presupune conversatii intre doua persoane cu ajutorul calculatorului si al camerei web. Conversatiile pot fi foarte diferite, cel mai important este ca modelul are posibilitatea de a selecta membrii in functie de dorintele proprii si de a conduce discutia catre tema dorita.

Videochat NON-ADULT

Videochatul non-adult re refera la discutiile private si se axeaza pe conversatie si nu pe nuditate. De aceea, cele mai bune calitati ale unui model de videochat pe categoria de non-adult este usurinta de a purta o conversatie, cultura generala si mai ales stapanirea limbii engleze.

Datorita lipsei nuditatii, videochatul non-adult este recomandat fetelor inteligente si creative, care doresc sa faca bani din conversatiile avute cu membri. Orice model de videochat poate castiga foarte usor 2.000$, indiferent de categoria de videochat pe care o alege.

Videochat ADULT

Cel mai important factor in videochatul ADULT este comunicarea, dar aici modelul de videochat are posibilitatea sa se ajute si de senzualitate. Orice femeie stie ca senzualitatea este una din cele mai puternice arme pe care le poate folosi pentru a castiga un barbat. Barbatii iubesc femeile provocatoare si misterioase, asa ca stapanirea artei seductiei cu siguranta te va ajuta foarte mult.

Chiar daca in aceasta categorie senzualitatea si nuditatea sunt permise, nimeni nu te va obliga sa faci sau sa arati ceva daca tu nu iti doresti asta. Tu iti impui singura limitele! Faci doar ceea ce tu vrei sa faci si nimic mai mult!

CONTACTATI-NE

adresa Adresa: Str General Alexandru Cernat, nr 126


telefon Telefon: 0745 435 515


whatsapp WhatsApp: 0745 435 515

Ellegance Studio Videochat Galati

0745 435 515 - Angajari Videochat Galati
 
Pentru a devenii un model de succes este nevoie de implicare, ambitie, rabdare si flexibilitate, de restul se ocupa echipa noastra!

Videochatul este job-ul care iti ofera nu doar o viata lipsita de grija banilor ci si posibilitatea de a-ti construi un viitor

0745 435 515

Ellegance Studio

Te asteptam la Ellegance Studio situat in Galati, pentru a te bucura de un studio de videochat elegant si de a beneficia de schimbarea de care ai nevoie.

Fie ca este vorba de un nou loc de munca sau daca vrei sa faci doar o schimbare in viata ta si vrei o cariera in videochat, pe noi ne gasesti la studio si te asteptam sa te sfatuim.

Lucrand in studioul Ellegance vei sti ca iti poti cumpara masina mult dorita, propriul apartament si bineinteles hainele acelea scumpe pe care probabil ti le-ai dorit dintotdeauna.

Daca vrei sa ai o experienta unica nu ezita sa ne vizitezi. Pentru interviu contactati-ne telefonic la 0745 435 515 sau intra in legatura cu noi prin chat-ul intern al site-ului nostru.

Open chat